Er der noget du glæder dig til at lave, når det er efterår?

Oktober og november er efterårsmånederne, hvor det bliver mørkere og koldere, men til gengæld er det muligt at hygge sig inde med stearinlys og nogle af de sysler, der har ligget stille i sommerperioden. Sådan er det for mig i hvert fald.

Har du tænkt over om, der er noget du særlig glæder dig til ved efteråret?

Efterår

Konsultationer

Jeg er nødt til at sige, at der ikke kan komme flere klienter ind med diagnoserne angst og depression. Der er fyldt helt op resten af året.
Der er enkelte pladser til andre problematikker og til korterevarende forløb.

På kursus: Læring er berigende, inspirerede og lærerigt

Jeg skal på kursus sidst i oktober. Det er berigende, inspirerende og lærerigt.

Vi er en fast gruppe, der mødes flere gange om året under ledelse og vejledning af en specialist på et område, jeg er blevet mere og mere optaget af: Kroppen!

Kroppen er en fantastisk samarbejdspartner og læremester

Kroppen husker skønne oplevelser, men den husker også traumer og svære følelser.
Det gode er, at det er muligt at arbejde med disse emner, så man kan blive bedre til at komme godt videre. men det er svært!

Der er meget, der er svært i livet, men det giver mening at arbejde med sig selv og sine relationer, synes jeg.
Alt, hvad jeg har lært og fortsat lærer, bruger jeg af i mine terapi- og samtaleforløb.

Løfter det også dig at lære?

Har du noget spændende, du er i gang med at lære? Eller er det nu her i den stille tid, du har ro til at tænke over, hvad du gerne vil lære? Er det mon en færdighed: at sy, tale italiensk, dyrke yoga. Eller måske du er til personlig udvikling?

På hvilken måde kan du lide at lære? Kursus sammen med andre, selvstudie med Bøger, Online hjemme i sofaen, Retreat hvor du kommer væk fra det hele, har du brug for øvelser, støtte af andre i en grupper – ja der er mange måder at lære på.

Har du brug for ro på?

Det kan også være du har brug for en pause og få ro på. Til det er de mørke aftner jo rigtig gode eller måske du få roen med en gåtur i naturen? Nyd de smukke farver!

Glædeligt efterår!

Britta