Ældre

Ældre er også velkomne i min klinik. Emnerne, vi taler om, er dem, du har brug for at tale med mig om. Det vil typisk være emner, som det er svært at tale med de faste familiemedlemmer og venner om. Noget privat, hvor tavshedspligten hos mig betyder meget for dig. Dit helt private rum.

Selv er jeg optaget af emnet “At træde i karakter som gammel”. At kunne få glæde og gavn af den visdom, vi får samlet op i løbet af livet.
Et andet emne, jeg arbejder med er “medgang og modgang”. Begge dele hører til livet.

Sygdom kan være svært at håndtere

Nogle ældre har fået sygdom ind på livet eller er pårørende til en syg person. Det er for nogle første gang og dermed nye reaktionsmønstre, der opleves.
For andre har de oplevet det tidligere, men nu er det særligt svært at komme videre.

Maj 2018 har jeg været på kursus om at være pårørende til demente. At være pårørende til svært syge er i det hele taget et meget vigtigt område at arbejde med, synes jeg.

Vi kan tale om ensomhed

Ensomhed er et problem for mange. Her vil jeg lige gøre opmærksom på en god bog om emnet:
“Ældre om ensomhed” af Birgit Madsen og Peter Olesen. De har samlet små tekster fra 25 mennesker, der fortæller hver deres historie.

Jeg kan ikke erstatte et andet menneske tæt på dig i dit liv, men jeg kan tale med dig om det, hvis du tror, at min faglighed og erfaring vil være en hjælp.

Andet: Der kan være meget andet, der er relevant at tale med en psykolog om. Jeg er klar!

 

 

Kontakt Britta Grove

Britta Grove

Telefon: 
26801334
Telefontid:
Hverdage 
8-8.30
12-12.30.

britta@brittagrove.dk

Medlem af Psykologforeningen