Når det gælder mænd, er der ofte specifikke problemtyper, symptomer, temaer i behandlingen og andre ting at give en særlig opmærksomhed.

Den nyeste viden på området

Psykolog Svend Aage Madsen er den førende i Danmark på dette område. I USA er der meget opmærksomhed på de særlige behov, som mænd har, når det gælder den professionelle dialog og behandling. Jeg har lige været på kursus hos Svend Aage Madsen.

Køn gør en forskel, når det gælder psykiske problemer og mental sundhed
Vi var 24 interesserede, erfarne psykologer, der i tre dage fordybede os i dette emne og udvekslede erfaringer. Køn gør en forskel, når det gælder psykiske problemer og mental sundhed. Mænd har ofte svært ved at identificere og bede om hjælp, og de reagerer ofte på andre måder end kvinder, når de har det dårligt, de vægtlægger tit særlige emner og temaer i behandlingen, og de kan være svære at hjælpe.

Det har været spændende at blive indført i den seneste forskning på området og dele erfaringer med kolleger fra hele landet.
Jeg har haft rigtig mange mandlige klienter, og det er jeg glad for at have. Kursusdeltagelsen var for at føle mig helt opdateret
så jeg med glæde og stolthed arbejder videre med de mænd, der vælger at komme i min klinik og få støtte til deres konkrete
problematikker.

/Britta