April er en dejlig måned. Træer og buske sender mange glade farver ud til os, og på en del dage får vi også solens varme stråler at mærke.

april

Hos mig er det sådan, at jeg holder klinikken åben for alle, der har en tid allerede, og derudover skal jeg skal på videreuddannelseskursus i terapi og holde påskeferie. Så der er desværre ikke plads til at tage nye klienter ind.

En krop i balance

Mit kursus angår en metode, der skal hjælpe med at få kroppen i balance.

Vores nervesystem er beregnet til at stramme op ved forberedelse til kamp eller flugt – og efterfølgende at slippe den opspænding og vende tilbage til en rolig, afslappet tilstand.

Dr. Peter Levins forskning viser, at traumer opstår, når overlevelsesenergien ikke bliver reageret ud i situationen, men akkumuleres, hvorefter symptomerne på angst- og stresstilstand begynder.

Ved hjælp af sansning af kroppens signaler støttes nervesystemet i igen at afgive den opspændte tilstand og frigøre sig fra de bindinger, der hæmmer den. Det er meget spændende at arbejde med fokus på den terapiform som supplement til den kognitive terapeutiske tilgang. Derfor fortsætter jeg med at tage kurser! Det lader op og giver mig god energi.

 

/Britta