Vinter 2019

Det var den sommer! Vi er nu i den mørke tid, men der er også en ro i det, og der kan tændes lys i mørket.

At glæde sig til forårets komme, til lyset igen kommer frem er for mig en kvalitet.

Det er en værdi i sig selv, og dertil er den mørke tid en forudsætning.

Sådan kan det også være med livet generelt. Jeg oplever ofte personer, der efter et hårdt forløb næsten er glade for at have været igennem den periode i deres liv, da de nu på den baggrund er blevet meget bedre til at glæde sig over mange andre små ting, end de kunne før i tiden. Og ikke mindst at lade små problemer ligge. Det er selvsagt først efter krisens højdepunkt, at man kan anskue det sådan.

At koncentrere sig om det væsentligste i sit liv giver mening, når man har været i en alvorlig krise og har genvundet sin integritet.

Når jeg næste gang bliver 63 år, så er jeg bevidst om min udløbsdato. Det er jeg også via mit arbejde, for ingen af os ved, hvor gamle vi bliver. At vi skal dø ved vi alle.

Jeg konstaterer det uden drama.

Mit arbejde er meget givende. Hvis jeg blot kan være til en smule støtte for en person, der har det svært, så er jeg glad for den time, den dag, den uge.

Jeg øver mig i at tælle de gode timer og gøre mit bedste.

Når det nu snart bliver jul igen, så ved jeg, at der er mange, der sidder med svære følelser, ensomhed, tristhed og smerte af hver deres forskellige grunde.

Jeg vil ønske alle den bedst mulige jul. Når nytåret kommer, og vi skal til at skrive 2020, så vil jeg håbe på alt det bedste.

GOD JUL OG GODT NYTÅR.

Britta